Marketing

 • Marketing stratégia kialakítása

  A marketingstratégia kialakításánál szakértőink feladata, hogy elemezzék a piaci környezetet, a vetélytársakat, magát a terméket, szolgáltatást, majd az összegyűjtött adatokból a vállalattal együttműködve megfogalmazzák magát a stratégiát. A teljes marketingstratégiához azonban elengedhetetlen a marketingkommunikáció kiválasztása is, melyben szintén a több éves tapasztalattal rendelkező munkatársaink nyújtanak segítséget.

 • Piackutatás

  Egy új vállalat alapítása, egy új termék vagy szolgáltatás bevezetése, de a folyamatos működés szempontjából is fontos, hogy tisztában legyünk azzal, mi a helyzet a piac többi részén. A piac és a versenytársak vizsgálatával, tehát a piackutatással olyan kérdésekre is választ kapunk, amik elsőre fel sem merülnek, de megválaszolásuk fontosak a siker eléréséhez. A Propel Consulting Bt. teljeskörű piackutatással segít a vállalatnak abban, hogy a teljes környezet megismerésével a lehető legjobb lépéseket tegye meg.

 • Marketing kampány lebonyolítása

  A marketing kampányok célja, hogy felhívja a figyelmet a termékre, szolgáltatásra. Bevezető kampány, akciós kampány, gerilla marketing, minden olyan tevékenység, ami ahhoz járul hozzá, hogy az értékesítés sikeres legyen, rengeteg háttérmunkával jár. Az ötlettől a megvalósuláson át, a follow-up-ig cégünk munkatársai komplex segítséget nyújtanak, hogy az adott marketing kampány sikeres legyen.

 • Kreatívok/szórólapok tervezése

  A szórólapok és az egyéb kreatívok a marketingkommunikáció legalapvetőbb eszközei. Egy kiadványban a cég bemutathatja önmagát vagy épp a termékét, szolgáltatását. A szépen megírt szöveg azonban ma már nem elég. Csapatunk nem csak a kreatívok szövegezésében nyújt segítő kezet, de abban is, hogy ezek modern arculatot kapjanak, így hagyva maradandóbb élményt a célközönségben.

 • Web – és közösségi oldalak tervezése

  Amennyiben egy vállalat még nem rendelekezik honlappal, vagy még nem része a közösségi médiának, cégünk teljes körű szolgáltatással segít kialakítani a digitális identitást. A honlapok szerkesztésének nem csupán grafikai, de tartalmi részét is profi módon, a vállalat által elvártaknak megfelelően alakítjuk ki. A social media-ban pedig nem csak a regisztrációval, hanem tanácsokkal, profil menedzseléssel és kampányokkal is segítünk.

 • Közösségi és online marketing

  A közösségi média és az online jelenlét mindennapjaink szerves részévé vált. De nem mindegy, hogyan néz ki a vállalat az interneten, milyen az ott kialakított identitás. Cégünk segít abban, hogyan kell a social media-t megfelelően használni, hogyan kell kapcsolatokat építeni, kampányokat lebonyolítani, kommunikálni és ezáltal fejleszteni, sikeresebbé tenni magát a vállalatot is.

 • SEO/SMO

  Ma már úgy gondolják, hogy egy cég akkor lehet a legsikeresebb, ha a Google őt dobja ki első találatként. Ez valóban így igaz, hiszen az eredményekből az első oldalon szereplők „viszik el” a legtöbb potenciális ügyfelet. A Propel Consulting Bt. munkatársai úgy alakítják az online tartalmat, hogy a megfelelő keresőszavak segítségével az elsők között szerepeljen a vállalat.

 • Weblap audit

  A weboldal audit, más néven a látogatottság elemzés azért fontos, mert lehet egy honlap szépen felépített, igényes tartalommal feltöltött, mégis előfordulhat, hogy nem látogatják. Munkatársaink a web-audittal vizsgálják és elemzik a honlapokat, hogy az adatok segítségével optimalizálják és közönség-baráttá tegyék az oldalt.

 • Szövegírás

  A stilizált, jól megfogalmazott, célratörő és természetesen a lektorált szövegek megalkotása nem egyszerű feladat. Munkatársaink azonban több éves gyakorlattal rendelkeznek szöveg írás terén, így minden vállalat számára egyedi tartalmat fogalmaznak meg, melyek tükrözik a vállalat üzeneteit és elveit, illetve webes megjelenés esetén keresőoptimalizáltak is. 

Hírek
01
2015

Google Tools - a marketinges legnagyobb segítsége

tovább
08
2014

Figyelemfelkeltő és elgondolkodtató társadalmi célú hirdetések

tovább

+