Adatkezelési nyilatkozat

A www.propelconsulting.hu weboldalakon található tartalom a Propel Consulting Bt. szellemi tulajdona. 

A szolgáltató mindent megtesz a felhasználói személyes adatainak védelméért. Ez a nyilatkozat a www.propelconsulting.hu webhely használati módját ismerteti. A webhely megnyitásával a felhasználó elfogadja a webhely használat jelen nyilatkozatban leírt feltételeit.

A Propel Consulting Bt. fenntart minden, a www.propelconsulting.hu weboldalakon közzétett tartalom bármely részének bármilyen módszerrel történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó tartalmat és a weboldal kialakítását a hatályos magyar jogszabályok védik.

A www.propelconsulting.hu weboldal szerzői jogvédelem alatt áll, arról bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig bármely módon újra publikálni tilos. Tilos továbbá a Propel Consulting Bt. és a szolgáltató előzetes, írásbeli hozzájárulása nélkül a weboldalak egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio – vagy videó anyag, struktúra stb.) feldolgozása és értékesítése, továbbá a weboldal tartalmát tükrözni, vagyis bármely más, internetre kapcsolt számítógépen közzétenni, még változatlan formában is. 
A látogató lap tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – számítógépére elmentheti vagy kinyomtathatja, de nem jogosult a lap ilyen módon többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, illetve kereskedelmi forgalomba hozatalára.
 Az oldalról értesüléseket átvenni kizárólag a www.propelconsulting.hu honlapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt,a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Propel Consulting Bt. és a szolgáltató követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A jelen oldalakról más Internetes oldalakra való csatlakozás lehetősége kizárólag az Ön kényelmét szolgálja. A weboldal látogatásakor bizonyos esetekben automatikusan (azaz nem regisztráció útján) rögzítünk olyan technikai információkat, melyek nem azonosíthatóak, mint például az Ön által használt böngésző és operációs rendszer típusa, vagy a weboldal címe, ahonnan a mi oldalunkra érkezett.