Reznák-Iskander Leila

1999-ben végeztem a József Attila Tudományegyetem Gazdaságtudományi karán Európai Unió- és Marketingspecializáció szakirányon, majd szintén 1999-ben végeztem a Budapesti Műszaki Egyetem, Francia-magyar nemzetközi menedzserképző szakán (MBA) levelező tagozaton.

Korábbi munkahelyeim, pozícióim:

  • 1999-2002: Magyar Hipermarket Kft. (Cora Szeged) – Osztályvezető
  • 2002-2003: Tesco Global Rt. (Tesco Szeged) – Non-food igazgató
  • 2003-2005: Hód-Tárkány Autóház Kft. – Értékesítési vezető (Skoda újautó értékesítés)
  • 2005-2006: Lacrus Vezetési Tanácsadó Iroda – Marketing szaktanácsadó
  • 2005-2006: Tárkány Autóház Kft. – Marketing vezető (Skoda újautó értékesítés, használtautó értékesítés, Weltauto értékesítés, szervízszolgáltatások értékesítése)
  • 2006-2009: Humán Mentor Személyzeti és Vállalatvezetési Tanácsadó Iroda – Tréning üzletág vezető, marketing szaktanácsadó, térner
  • 2009: Aranyklinika – Marketing Vezető

Fő feladataim közé tartozott az adott osztályok vezetése, vezetőként a team irányítása, ellenőrzése, motiválása, értékelése, fejlődési programjaik támogatása. Több éves tapasztalatom van gazdálkodási-, forgalmi- és marketingtervek kidolgozásában, megvalósításában és ellenőrzésében; továbbá a konkurencia- és piac figyelésében és elemzésében, alvállalkozókkal való együttműködésben. A kétezres évek közepétől aktívan részt veszek tréningek szervezésében és lebonyolításában, illetve az adott hatósággal való kapcsolattartásban.

Jelenleg a 2009-ben alapított Propel Consulting Bt. ügyvezetője, vezető tanácsadója vagyok, így feladatom az iroda több ügyfele részére a kommunikációs tervek elkészítése, a marketingterv elkészítése, a marketing és PR folyamatok kialakítása, a tervek megvalósítása. Emellett a cég teljes körű vezetői feladatainak ellátása.

2001 óta a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi karának Kereskedelem és marketing szakirányán meghívott előadóként részt veszek a közgazdász hallgatók képzésében.

Tárgyalóképes francia, alapfokú angol és német nyelvtudással rendelkezem, illetve felhasználói szinten ismerem a Word, Excel, Power Point, Photoshop és Prezi programokat.